Aanpak.

Met een team van specialisten gaan we met jouw uitdaging aan de slag! Van meer online zichtbaarheid creëren met Google Ads tot leads genereren met inbound marketing en alles er tussen in. Wij stropen onze mouwen op en kijken naar wat jou de beste ROI oplevert.

Bepalen

 

1. Bepalen

We starten met een kick-off sessie waarin we het huidige digitale landschap analyseren en jouw organisatie ontdekken. Met deze inzichten bepalen we de online strategie waarin we doelstellingen vaststellen (naamsbekendheid, leadgeneratie, online sales of het werven van nieuwe medewerkers), de doelgroepen bepalen en de focusproducten uitlichten.

AI-InfraSolutions
ROE Visual
Tridon-MPC Industries
Remon International
VVV Schiermonnikoog
OIM Orthopedie
Sterc
VVV Ameland

Vertalen

2. Vertalen.

We vertalen de strategie naar de juiste online marketing mix. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), Google en Bing Ads (SEA), display en remarketing, social media, marketing automation en e-mailmarketing. We vertalen dit in een concreet plan van aanpak met een routekaart en timings, en stellen alles voor je in.

Behalen.

De campagne staat live, en wij gaan aan de slag met datgene waar het uiteindelijk om gaat: het behalen van resultaat. Continu houden we je campagnes in de gaten en sturen bij waar nodig. Zo maximaliseren we je return on investment en zorgen we ervoor dat jij je doelen behaalt. Maandelijks houden we jou op de hoogte van waar wij mee bezig zijn geweest en geven we advies, tips en trucs.

Behalen

Klaar voor jouw
online campagne?

Let's talk.