Aanpak

Wij pakken jouw online campagne vlinc aan. Voor degene die nog niet weet waar hij/zij moet beginnen tot degene die al precies weet waar hij /zij aan toe is. Wij bepalen samen de doelen en vertalen deze naar duidelijke producten waarmee we de doelen behalen. Samen kijken we naar wat de beste Return on Investment oplevert en sturen we bij waar nodig.

Bepalen

We starten met een kickoff sessie waarin we jouw belangrijkste focusdoelgroepen, boodschap en doelstellingen bepalen. We stellen doelen scherp en analyseren de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Zo weten we duidelijk waar we de komende periode samen voor zullen gaan.

Vertalen

Nadat de doelen bepaald zijn, kijken we welke kanalen ervoor zorgen dat jij deze behaald. Je kunt hier natuurlijk zelf al een goed idee bij hebben. Samen kiezen we de beste online marketing mix. Wij houden onze idee├źn niet voor ons, maar helpen je graag het maximale uit jouw online campagne te halen.

Behalen

Als de campagne dan eenmaal live staat, gaan we aan de slag met datgene waar het uiteindelijk om gaat: het behalen van de doelen. Wij monitoren continu de campagne, sturen bij waar nodig en maximaliseren de Return on Investment en de conversies. Wij zijn een open boek en bieden dan ook regelmatig heldere rapportage met oprecht advies, tips en trucs.