Vlince pakketten

Bij Vlinc werken we met een eenmalige investering en een maandelijkse investering. Waarbij je maandelijks kunt switchen welk pakket het beste aansluit.

De eenmalige investering gebruiken we voor de kick-off sessie waarin we de strategie, de middelenmix en het maandelijkse pakket bepalen. Met het maandelijkse pakket mag je van ons vervolgens een bepaalde mate van inzet verwachten en dus ook wat wij maandelijks aan jou rapporteren.

 

Maandelijkse online marketing abonnementen; wel zo handig!

      ✔   Maandelijks bijsturen & opzegbaar 

      ✔   Geen uurtje-factuurtje

      ✔    Altijd de mogelijkheid om meer kanalen toe te voegen 

      ✔    Jij bepaalt zelf het pakket

 

Onze pakketten

We hebben 4 maandelijkse pakketten met verschillende maandelijkse inzet vanuit ons. Omdat de opstartfase vaak wat meer aandacht nodig heeft om alles te bepalen en correct in te stellen, pakken we voor de eenmalige investering vaak een groter pakket die we vervolgens verlagen naar een lager pakket. Zo kun je maandelijks wisselen tussen pakketten en krijgt elke campagne de aandacht die het verdient.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Venus | € 495

Het venus pakket is ons basispakket. Hierbij gaan we uit van een aantal kleinere campagnes of juist één grote actiecampagne.

Neptunus | € 995

Het neptunus pakket is groter en daarmee kunnen we meer campagnes voeren en aan de slag met bijvoorbeeld twee verschillende online marketingkanalen.

Saturnus | € 1895

Met ons saturnus pakket kunnen we meerdere online marketing kanalen op ons nemen en binnen deze kanalen grote en kleine campagnes opzetten. Ideaal als je bijvoorbeeld vele verschillende landen bedient.

Jupiter | € 3695

We gaan full focus aan de slag met één campagne of richten meerdere campagnes voor jou in binnen vele verschillende online marketingkanalen.