Vlince pakketten

Elk pakket kan ingedeeld worden zoals jij dit wilt. We starten met onze Vlince aanpak waarbij we met een kickoff sessie samen jouw focusgroepen, boodschap en doelstellingen bepalen en deze vertalen naar jouw online campagnes.

Wij monitoren en optimaliseren campagnes en zorgen ervoor dat doelen behaald worden.

Vlinc richt zich op alles rondom online marketing, van social tot search en van leads tot klanten.

 

Wij werken met online marketing abonnementen, wel zo handig!

         Maandelijks opzegbaar 

         Geen extra kosten

         100% onafhankelijk

         Geen verrassingen achteraf

      ✔    Jij bepaalt zelf het pakket

Geen pakket of abonnement, wel Vlinc? We kunnen samen kijken naar de invulling die het beste bij jou past!

Brons

€ 995 per maand voor online marketing. 

De uren bepalen we samen of delen we in zoals jij dat wilt. Na de kickoff sessie weten we op welke online producten we ons zullen richten en gaan we aan de slag met het opzetten, analyseren en optimaliseren van jouw online campagne.

Brons wordt vaak gekozen door MKB ondernemers.

Zilver

€ 1895 per maand voor online marketing. 

Met het zilver pakket bieden we net dat beetje extra om zo meer resultaat te halen uit jouw online campagne. Wij richten ons op een paar verschillende producten en het opzetten en verbeteren van die ene online campagne.

Zilver wordt vaak gekozen door organisaties met een eigen marketing of sales afdeling.

Goud

€ 3695 per maand voor online marketing. 

Met het gouden pakket halen wij het maximale uit jouw online marketing. Wij focussen ons volledig op één facet, of kunnen onze aandacht groots verdelen over de verschillende online marketing campagnes.

Goud wordt vaak gekozen door internationaal opererende organisaties en e-commerce ondernemingen.

Producten

Weet je al waar jij je op wil richten of juist nog helemaal niet? Samen kijken we hoe we jouw bedrijf een online boost kunnen geven.

Search

Zichtbaar zijn in zoekmachines is dé manier om gevonden te worden. Wij richten ons op zowel organisch als betaalde zoekresultaten en zorgen ervoor dat jij online gevonden wordt. Binnen Search gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie (SEO), advertenties in zoekmachines met Google Ads en Bing Ads (SEA), conversie optimalisatie (CRO), Google Analytics en Google Tag Manager. Van analyse tot het behalen en optimaliseren.

Social

Vrijwel iedereen is op een social kanaal te vinden, daar moet jij als bedrijf ook zichtbaar zijn! Binnen Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, YouTube en Twitter gaan wij aan de slag met zowel organisch als betaalde posts. Zo zorgen wij ervoor dat jij niet alleen gevonden wordt door potentiële klanten, maar ook voor potentiële werknemers.

Content creatie

Om online gevonden te worden, moet je natuurlijk waardevolle content aanbieden. Bij Vlinc gaan we aan de slag met het bedenken en creëren van content die perfect aansluit bij de doelen die wij vooraf hebben gesteld. Zo gaan wij aan de slag met de creatie van teksten, afbeeldingen, video’s en ebooks, die jouw verhaal en visie op een krachtige manier laten zien.

E-mail

Kom in contact met jouw doelgroep! Wij maken e-mails die geopend, gelezen en geklikt worden, zodat jouw website verkeer en conversies stijgen. Binnen E-mail gaan we aan de slag met automatisering en personalisatie door middel van krachtige e-mailmarketing tools.

Marketing automation

Bouw een krachtige band op met jouw publiek. Met marketing automation bouw je een uitgebreide database op, zodat jij op precies het juiste moment de juiste content aan de juiste persoon kunt laten zien. Jij speelt perfect in op de behoeftes van jouw doelgroep, waardoor de band met hen sterker wordt.

Remarketing

Om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep getriggerd wordt om terug te keren naar jouw website, gaan we aan de slag met remarketing. Onder remarketing kun je bijvoorbeeld display advertising - online banners - laten zien aan die mensen die jouw website bezocht hebben. Zo blijf je zichtbaar voor jouw doelgroep en zorg je ervoor dat leads converteren.