Een full-service online marketing bureau.

Met een team van specialisten gaan we met jouw uitdaging aan de slag! Van meer online zichtbaarheid creëren met Google Ads tot leads genereren met inbound marketing en alles er tussen in. Wij stropen onze mouwen op en kijken naar wat jou de beste ROI oplevert.

Weten wat dat allemaal kost?

Bekijk onze pakketten

Analytics

Statistieken tools als Google Analytics zijn essentieel om de performance van je website of webshop te ontdekken en je doelgroep te leren kennen. Wij stellen statistieken tools voor je in en helpen je met rapporteren.

Search Engine Advertising (SEA)

Met Google Ads en Bing Ads zorgen wij voor inzicht in zoekgedrag en gerichte bezoekers naar de website. Hierbij maken wij 100% inzichtelijk wat elke klik kost en wat het jou oplevert.

Display & Remarketing

Wil je ervoor zorgen dat bezoekers weer terugkeren naar je website? Of juist op specifieke mensen adverteren? Met remarketing display advertenties doe je precies dat! Wij zorgen ervoor dat bezoekers terugkeren en dit keer wél converteren!

Content Management

Om interessant te blijven voor je doelgroep, moet je website continu geüpdate worden. We creëren content, maar kunnen deze content ook vullen en  je website up-to-date houden. Aanpassingen in de content of nieuwe aanvullingen? Ook dat pakken wij op!

Content Creatie

Content is king, en dat geldt ook voor online marketing. Wij verzorgen SEO webteksten, landingspagina’s, teksten voor je advertenties, en ook afbeeldingen, foto’s en video’s. Alles zodat jij online zo goed mogelijk uit de verf komt. En natuurlijk compleet afgestemd op jouw huisstijl.

Search Engine Optimisation (SEO)

SEO is meer dan alleen webteksten optimalisatie. Grofweg bestaat SEO uit drie onderdelen:

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit

Wij helpen je op deze drie onderdelen te presteren om zo zo goed mogelijk vindbaar te worden.

Marketing Automation & E-mailmarketing

Bouw een sterke band op met jouw publiek. Met marketing automation creëer je een uitgebreide contact database, zodat jij op precies het juiste moment de juiste boodschap aan de juiste persoon laat zien. Jij speelt perfect in op de behoeftes van jouw doelgroep, waardoor de relatie met hen sterker wordt. Wij kunnen je helpen met HubSpot, ActiveCampaign en Spotler.

Social Advertising

Adverteren waar je doelgroep zit en gericht adverteren in de juiste functiegroep, de juiste opleiding, de juiste interesses en de juiste regio. Of je nou meer leads wil of nieuwe werknemers wilt aantrekken, met adverteren op social media zit je op de juiste plek! Ook hier zorgen wij voor inzicht en maken we inzichtelijk wat een conversie kost.

Social Management

Wel op social media aanwezig zijn, maar niet de mankracht of de kennis om dit aan te pakken? Wij nemen het graag van je over! Wij managen social kanalen als LinkedIn, TikTok en Instagram en zorgen ervoor dat posts op het juiste moment online komen.

Elke maand een passend bedrag.

Bij Vlinc werken we met pakketten die ingedeeld kunnen worden zoals jij dat wilt.

Tijdens onze kick-off sessie kijken we samen met jou waar de behoeften liggen en kiezen we welk pakket daar het beste bij aansluit. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kunnen wij lekker voor je aan de slag. En mocht er een maand extra input geleverd worden of heb je juist even wat minder online marketing nodig? Je kunt elke maand wisselen van pakket.

Venus | € 495

Het venus pakket is ons basispakket. Hierbij gaan we uit van een aantal kleinere campagnes of juist één grote actiecampagne.

 

Neptunus | € 995

Het neptunus pakket is groter en daarmee kunnen we meer campagnes voeren en aan de slag met bijvoorbeeld twee verschillende online marketingkanalen.

Saturnus | € 1895

Met ons saturnus pakket kunnen we meerdere online marketing kanalen op ons nemen en binnen deze kanalen grote en kleine campagnes opzetten. Ideaal als je bijvoorbeeld vele verschillende landen bedient.

Jupiter | € 3695

We gaan full focus aan de slag met één campagne of richten meerdere campagnes voor jou in binnen vele verschillende online marketingkanalen.